Tarieven

Is je huiskamer te klein en vind je een zaal te groot?

Ben je opzoek naar een fijne plek waar je je feest kunt geven? Dan heb je de juiste locatie gevonden!!!

Wil je gezellig en ruim, een knus gevoel en voldoende ruimte voor jouw feest en je gasten??? Een beller is sneller >>>036-5253080  laat je vrijblijvend informeren. Vraag naar het tarief op voor jouw datum en voorkeurstijden. De prijzen op een doordeweekse dag zijn voordeliger dan populaire weekenden. Of wellicht wil je gebruik maken van de Kids Happy Hour, voordeel voor kinderfeestjes, vraag hiernaar.  

Wij stellen onze mooie en  gezellige ruimte beschikbaar voor gebruik. Inkopen, pimpen etc mag je helemaal zelf doen. Feestje klaar? Pak je spullen en op naar huis!

Wanneer je je datum al weet dan kun je  direct reserveren via de website. Als de datum nog beschikbaar is dan ben jij de eerste in de rij (reserveren is nog geheel vrijblijvend en kosteloos). We maken een offerte nadat we contact hebben gehad en wanneer deze is goedgekeurd dan is de datum en tijdtijdstip definitief van jou.

Bel of mail ons voor meer informatie. Maak een afspraak om de ruimte te bezichtigen.


Locatie omschrijving

Huiskamer, huiselijk en warm maar zeer goed zakelijke te gebruiken. Een grote lichte ruimte volledig gemeubileerd, meubels zijn mooi en praktisch, makkelijk verplaatsbaar waardoor je de ruimte geheel naar wens kunt inrichten. Geschikt voor familiefeesten, kleine bijeenkomsten als trainingen, vergaderingen, presentaties, workshops etc.  (120 m2) tot circa 150 personen (met open buitenplaats).

Neem contact op voor de tarieven => 036-5253080 of stuur een bericht 

Dienstverlening op maat, maak gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
Geluid: Speaker Vonyx Portable Sound System ABS 15″ BT/USB/SD/MP3/UFH
Schoonmaakservice €50 – (verplicht)
Wij vragen borg tot max €500
Dagdelen gaan per 4 uur
Extra losse uren mogelijk

Wil je voor een langere periode gebruik maken van een van de ruimtes, maak een afspraak om de aangepaste tarieven (afwijkend van de prijslijst) te bespreken.
Alle bedragen zijn incl. 21% btw

Bel voor de tarieven en vraag naar voordeel voor langere termijn afname

Lees onze reviews of geef er zelf een Facebook of Google

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VERHUUR april 2019

Algemene voorwaarden KBS Events