Sweet Sixteen

Sweet Sixteen
Sweet Sixteen te vieren. Wil jij je vriendinnen laten zien hoe jij je verjaardag viert? Wil op jouw 16de verjaardag iets speciaal? Alles in jouw favoriete kleur, een speciaal ontvangst, bijzondere hapjes, leuke non-alcoholische drankjes? Wij hebben een lijst met heerlijke drankjes waaruit jij kunt kiezen. Reken maar op een super leuk feest want wij vinden het nog gaver om het voor jouw te mogen organiseren. Gewoon super origineel zijn en helemaal uitpakken? KBS events Sweet Sixteen bedenkt met jouw de meest bijzondere ideeën waar nog heel lang over nagesproken wordt.

Je kunt over de top, crazy, bling-bling, limousine, big time party!!! Je kunt intiem met je liefste vriendinnen, gezellig en ingetogen. Je kunt een beetje van beiden werelden. Het is jouw feestje, de keuze is helemaal aan jouw. Wij voeren het uit zodat jij er blij van wordt.

Zoek niet verder en kom snel langs om te zien hoe mooi onze huiselijke en ruime locatie in Almere is en om te voelen wat een prettige sfeer er hangt. Bovendien kan Knus bij Sher alles voor je regelen en verzorgen want jullie hebben het vast druk genoeg.

Als je denkt maar dat ik niet betalen, dat valt wel mee hoor, wij organiseren al een Sweet 16 voor €900 voor 30 personen incl. zaal. Je kunt je eigen kleuren aangeven en of thema.

  • Sweet table
  • Versiering met Heliumballonnen
  • Welkomstdrankje – Virgin Cocktail
  • Zoute knabbels
  • Excl. taart en drinken (fris & sap op nacalculatie), dj
  • €20 per persoon extra.

Wil je meer informatie maak dan een afspraak om alles door te nemen en je droom waar te maken. Je wordt immers maar 1 keer 16!!! Bel op telefoonnummer: 06-14504800 of mail naar info@knusbijsher.nl of klik op de kalender om direct te zien of jij nog kunt reserveren op je gewenste datum.

sweet sixteen
Verjaardag vieren of sweet sixteen in Almere met KBS Events