Reserveren


Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo

Legenda

X
- Beschikbaar
X
- Dagdelen beschikbaar
X
- Volgeboekt

 

× Let op! Bekijk of uw boekingsdatum hieronder zit.

De volgende data zijn gereserveerd onder voorbehoud:

 • 27-01-2019 - Dagdeel 2 - 13:00 tot 17:00
 • 27-01-2019 - Dagdeel 3
 • 10-08-2019 - Dagdeel 2 - 13:00 tot 17:00

Book My Place - ReserverenOverzicht reservering
  Met het plaatsen van deze reservering gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.


  Reserveren kost niets maar de boeking staat pas vast als wij samen zijn overeengekomen, tot zolang blijft de aanvraag in optie staan en kunnen andere de datum kiezen. Wij nemen contact met je op wanneer dit gebeurd, vanaf dit moment heeft u 24 uur om te beslissen.

  Onze zaalverhuur locatie in Almere reserveren voor zoveel verschillende gelegenheden of events. Want heb je bijvoorbeeld een verjaardag te vieren (of een Sweet Sixteen), heb je een jubileum, is jouw vriendin zwanger en wil je een babyshower organiseren? Dan hebben wij een ruimte die zich onderscheidt van andere locaties. Onze ruimte is een huiskamer met een mooi kookeiland, het is niet alleen heel ruim maar biedt ook alle privacy omdat het geen openbare gelegenheid is. De gezellige binnenplaats aan de achterkant biedt extra ruimte, waar je via de schuifpui vanuit de huiskamer naar buiten stapt.

  Zakelijk zijn we je ook graag van dienst. De ruimte is huiselijk maar uitermate geschikt voor onder meer vergaderingen, trainingen en presentaties. En ook hier kun je kiezen voor onze full service, de “do it yourself” optie of een mix van beiden, waar wij bijvoorbeeld de cateraar regelen en alles opruimen. Niets is zo fijn als na een lange intensieve training de boel te laten, de auto in te stappen en op weg te gaan.
  Onze locatie in Almere kun je vinden op het bedrijventerrein Poldervlak. Zeer centraal gelegen en makkelijk bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

  We zijn zeven dagen in de week beschikbaar van 9:00 tot 22:00 uur. Kosten vanaf € 150,– per dagdeel en op zon- en feestdagen € 245,– voor de ingerichte ruimte en binnenplaats. (120 m2 tot circa 100 personen)
  Reserveren van deze unieke locatie in Almere maken we graag makkelijk voor je. Via de kalender hierboven zie je direct welke dagen en/of dagdelen nog beschikbaar zijn.

  Wij kunnen ook de gehele organisatie uit handen nemen en geheel naar persoonlijke wensen invullen.

  reserveren

  Klik hier voor een overzicht van de tarieven voor onze locatie. Kies een datum en tijd om te reserveren. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een bevestiging. Wanneer de datum in optie staat zijn mogelijk niet alle dagdelen op die datum verhuurd. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier.