Tarieven

Bepaal je eigen prijs

Het basistarief is redelijk betaalbaar (zie prijslijst klik op blauwe prijspicto) en hierdoor heb je de regie over de kosten  welke je wilt maken. Huur je uitsluitend de ruimte dan ben je vrij om zelf je inkopen te doen. Je hoeft bij ons niets af te kopen. Jij organiseert je eigen feest en wij faciliteiten de mooiste locatie die je kunt bedenken. Ben je minder creatief of wil je uitpakken? Dan kun je ons inzetten, wij denken graag mee en werken het tot in de puntjes uit. En ook hier houden we graag rekening met jouw budget. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Maak nu een afspraak per mail, wie weet vier jij je mooiste feestje bij Knus bij Sher.

Locatie omschrijving

Huiskamer, huiselijk en warm maar zeer goed zakelijke te gebruiken. Een grote lichte ruimte volledig gemeubileerd, meubels zijn mooi en praktisch, makkelijk verplaatsbaar waardoor je de ruimte geheel naar wens kunt inrichten. Geschikt voor kleine bijeenkomsten als trainingen, vergaderingen, presentaties, workshops etc.  (120 m2) tot circa 150 personen (met open buitenplaats).

Klik hier  >>Tarieven KBS DE HUISKMR<< 

Dienstverlening op maat, maak gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
Apparatuur: beamer, licht & geluid
Themaproducten
Schoonmaakservice €50 – (verplicht)
Wij vragen borg van €500
Extra uren in het weekend €89 (avond)
Extra uren werkdagen €50 (ochtend)

Wil je voor een langere periode gebruik maken van een van de ruimtes, maak een afspraak om de aangepaste tarieven (afwijkend van de prijslijst) te bespreken.
Alle bedragen zijn incl. 21% btw

Dagdelen
Wanneer je een dagdeel huurt, willen we je er op attenderen dat de dagdelen erna ook verhuurt worden. We adviseren je om er rekening mee te houden in de uitnodiging of het programma.