Tarieven


Bepaal je eigen tarieven

Ben je opzoek naar een fijne plek waar je je feest kunt geven?
Is je huiskamer te klein?
Vind je een zaal te groot?
Dan heb je de juiste locatie gevonden!!!

Wij stellen onze mooie en  gezellige ruimte beschikbaar voor gebruik. Inkopen, pimpen etc mag je helemaal zelf doen. Feestje klaar? Pak je spullen en op naar huis!

Wanneer je je datum al weet dan kun je  direct reserveren via de website. Als de datum nog beschikbaar is dan ben jij de eerste in de rij (reserveren is nog geheel vrijblijvend). We maken een offerte nadat we contact hebben gehad en wanneer deze is goedgekeurd dan is de datum en tijdtijdstip definitief van jou en gaan we samen een overeenkomst aan.

Bel of mail ons voor meer informatie. Maak een afspraak om de ruimte te bezichtigen.

Locatie omschrijving

Huiskamer, huiselijk en warm maar zeer goed zakelijke te gebruiken. Een grote lichte ruimte volledig gemeubileerd, meubels zijn mooi en praktisch, makkelijk verplaatsbaar waardoor je de ruimte geheel naar wens kunt inrichten. Geschikt voor familiefeesten, kleine bijeenkomsten als trainingen, vergaderingen, presentaties, workshops etc.  (120 m2) tot circa 150 personen (met open buitenplaats).

Neem contact op voor de tarieven => 036 525 3080 of stuur een bericht 

Dienstverlening op maat, maak gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
Apparatuur: beamer, licht & geluid
Themaproducten
Schoonmaakservice €50 – (verplicht)
Wij vragen borg tot max €500
Extra uren in het weekend  mogelijk naast dagdelen
Extra uren werkdagen €50 (ochtend)

Wil je voor een langere periode gebruik maken van een van de ruimtes, maak een afspraak om de aangepaste tarieven (afwijkend van de prijslijst) te bespreken.
Alle bedragen zijn incl. 21% btw

Dagdelen
Wanneer je een dagdeel huurt, willen we je er op attenderen dat de dagdelen erna ook verhuurt worden. We adviseren je om er rekening mee te houden in de uitnodiging of het programma.